Loading...

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν την οριστική διαγραφή οχημάτων – απόσυρση, στις εξής περιοχές:
Άρτα – Πρέβεζα – Θεσπρωτία – Ιωάννινα – Κέρκυρα – Λευκάδα και Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Κύριο μέλημα της εταιρείας παραμένει η ποιότητα και το συμφέρον του πελάτη.

Απαλλαγείτε… ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε είναι η μοναδική εταιρεία στην Βορειοδυτική Ελλάδα που διαθέτει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και όλες τις απαραίτητες άδειες (σύμβαση με την ΕΔΟΕ) για την περισυλλογή και καταστροφή των οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής. Έτσι μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το παλιό αυτοκίνητό σας φέρνοντας το στην εταιρεία μας από όπου θα πάρετε το πιστοποιητικό καταστροφής με το οποίο θα έχετε αποταξινομήση οριστικά το αυτοκίνητο σας, με όφελος την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας, την ασφάλεια και τον τεχνικό έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο. Επίσης αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε και τις πινακίδες στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών του νομού σας.

ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.
ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε διαθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται για την εκμετάλλευση των αποσυρόμενων παλαιών οχημάτων (ανακύκλωση Ο.Τ.Κ.Ζ. , μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, κλειστός σχεδιασμός του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης), έλαβε υπόψη όλες τις διαστάσεις του προβλήματος:

  • την ανάγκη για οικολογική διαχείριση.
  • τη δημιουργία εγκαταστάσεων με βάση συγκεκριμένες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές.
  • την οργάνωση του συστήματος με βάση τις αρχές της εναλλακτικής διαχείρισης του νόμου 2939/2001 και του προεδρικού διατάγματος υπ’ αριθμ. 116 (ΦΕΚ Α΄81/5.3.2004)
  • την υπάρχουσα εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χώρο της ανακύκλωσης Ο.Τ.Κ.Ζ.

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα υπ’ αριθμ. 116 (ΦΕΚ Α’ 81/5.3.2004) και την οδηγία 2000/53/ΕΚ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η παράδοση του κάθε ακέραιου, αυτούσιου αυτοκινήτου δεν κοστίζει τίποτα για τον κάτοχό του γίνεται δωρεάν.

Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) νοούνται τα παλαιά επιβατικά, τα ελαφρά φορτηγά και τα εγκατελειμμένα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους έχουν αποφασίσει να μη χρησιμοποιήσουν ξανά. Η ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. εξασφαλίζει στις ιδιόκτητες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της την πλήρη επεξεργασία και ανακύκλωση των οχημάτων αυτών:

-Απορρύπανση όλων των υγρών, εξαγωγή μπαταρίας και ελαστικών και αποθήκευση σε ειδικούς κάδους για ανακύκλωση και περαιτέρω επεξεργασία

-Αποσυναρμολόγηση ανταλλακτικών και επαναχρησιμοποίηση αυτών

-Αφαίρεση των μερών πού επιδέχονται ανακύκλωση (κινητήρες, ζάντες, τζάμια, πλαστικά κλπ.)

-Προώθηση του συμπιεσμένου κουφαριού προς τις χαλυβουργίες

ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

Είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω το αυτοκίνητό μου στο εγκεκριμένο κέντρο συλλογής ;

Ναι, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρετε το πιστοποιητικό καταστροφής που θα σας επιτρέψει να το αποταξινομήσετε. (οριστική διαγραφή)

Το αυτοκίνητο μου δεν μετακινείται. Είμαι υποχρεωμένος να το πάω για καταστροφή;

Ναι. Θυμηθείτε ότι ένα Ακινητοποιημένο Όχημα είναι εστία περιβαλλοντικής μόλυνσης, να υπολογίσετε ότι το κόστος μεταφοράς του είναι μικρότερο από το κόστος των τελών κυκλοφορίας για ένα έτος.

Τι χαρτιά απαιτούνται να έχω μαζί μου για την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου μου;

• Άδεια κυκλοφορίας (πλήρη κυριότητα, όχι με παρακράτηση)
• Πινακίδες
• Ταυτότητα κατόχου
• Α.Φ.Μ.
• Αυτοκίνητο αυτούσιο

Με την παράδοση του αυτοκινήτου σας για ανακύκλωση, εκτός από την αποταξινόμησή του, συμβάλλετε δραστικά στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης σας αλλά και γενικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε σε συνεργασία με τις νομαρχίες και τους δήμους συγκεντρώνει και τα εγκατελειμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους και τους δημοτικούς χώρους όπου αποτελούν εστία μόλυνσης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΠΑ
Product added!
The product is already in the wishlist!
Removed from Wishlist